Tuotteet

Laadukkaita hius- ja partatuotteita nyt saatavilla Turussa!

Miesten parturi Turku tarjoaa huolella valitun valikoiman hius- ja partatuotteita, jotka vastaavat niin laadultaan kuin ominaisuuksiltaan vaativaankin makuun! Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökuntamme auttaa mielellään valitsemaan juuri tarpeisiisi sopivimmat tuotteet. Tervetuloa palveltavaksi Turun Puutarhakadulle!

Tervetuloa tutustumaan – myymme tuotteitamme sekä parturikäynnin yhteydessä että erikseen!

OTA YHTEYTTÄ!

Dapper Dan Matt Clay 100 ml / 19,50 €

Premium-luokan Dapper Dan -mattavaha tuo vahvaa pitoa, tyylikkyyttä ja luonnollisuutta samassa paketissa. Tuoksuna on raikas bergamot miedolla sitruunalla höystettynä. Sormenpäällinen vahaa antaa tyylikkään mattapintaisen lookin hiuksillesi!

Dapper Dan Matt Paste 100 ml / 19,50 €

Perinteisen miehen Dapper Dan -hiuspasta on todella helppokäyttöinen premium-vaha, joka sopii kaikkiin tyyleihin. Tuoksussa aistii vanhan ajan partaveden. Viimeistele hiuksesi sormin tai kammalla makusi mukaan!

Dapper Dan Pomade Deluxe 100 ml / 19,50 €

Helppokäyttöinen Dapper Danin premium-pomade antaa hiuksille puolikiiltävää ja keskivahvaa pitoa. Raikkaassa tuoksussa yhdistyvät vanilja ja hunaja. Hiusvahamainen pomade sopii miehelle, joka haluaa viimeistellä hiuksensa klassisen tyylikkäästi ilman rasvaista lopputulosta.

Reuzel Blue – Strong Hold High Sheen Pomade 113 g / 19,50 €

Tyyliä ja rock 'n rollia! Reuzel Blue -pomade on vesipohjainen ja hiusvahamainen tuote, joka tuo hiuksiin vahvaa pitoa ja kiillotettua tyylikkyyttä. Vahvasta pidosta huolimatta pomaden voi pestä hiuksista yhtä helposti kuin geelin. Tuoksu on vaniljainen.

Reuzel Pink – Grease Heavy Hold Pomade 113 g / 19,50 €

Hiusvahamainen Reuzel Pink -pomaden avulla hiuksiin saa vahvan pidon ja puolikiiltävän lopputuloksen. Vesi- ja öljypohjainen pomade pitää paksutkin hiukset otteessaan koko päivän. Piristävässä tuoksussa on ripaus salsaa.

Reuzel Red – High Sheen Pomade 113 g / 19,50 €

Miehekäs Reuzel Red -pomade on hiusvahamainen tuote, jossa vahva pito kohtaa voimakkaan kiillon. Vesipohjainen tuote antaa huippuluokan pitoa, mutta on silti helposti pestävissä. Tuoksussa on hitunen kolaa.

Mr Bear Family -partaöljy 30 ml, Woodland ja Wilderness / 19,50 €

Mr Bear Family -partaöljy pehmentää partaa ja hoitaa ihoa. Samalla se helpottaa myös parran muotoilua. Raikkaina tuoksuina ovat metsäinen Woodland ja tunturihenkinen Wilderness.

Mr Bear Family -partashampoo 250 ml, Woodland ja Wilderness / 28,00 €

Ihoa rauhoittava ja kosteuttava Mr Bear Family -partashampoo pesee pois tehokkaasti niin muotoilutuotteet kuin kuolleet ihosolut ja epäpuhtaudet. Samalle se kosteuttaa myös partaa sekä tekee siitä tuuheamman. Valikoimaan kuuluvat sekä metsänraikas Woodland että tunturin raikkautta tuova Wilderness.

The dude detox shampoo

The Dude Detox- syväpuhdistava shampoo 250 ml / 16,90

The Dude Detox -shampoo syväpuhdistaa tehokkaasti ja poistaa muotoilutuotteet sekä hiuksista että päänahasta. C-vitamiinia, antioksidantteja ja mineraaleja sisältävä shampoo sopii jokapäiväiseen käyttöön.

Tervetuloa tutustumaan – myymme tuotteitamme sekä parturikäynnin yhteydessä että erikseen!

Ota yhteyttä!